Auto škola "Lav" Sombor

Auto škola "Lav" Sombor

Auto škola "Lav" osnovana je 2018. godine u Somboru, sa ciljem osnivača da svoje dugogodišnje iskustvo iz oblasti saobraćaja i obuke vozača ponudi svojim kandidatima i pomogne im da kroz vrhunsku edukaciju postanu samostalni i pre svega bezbedni vozači . Stečena znanja koristiće im celog života. Isto tako, u auto školi Lav, može se i obnoviti znanje, ako niste vozili neko vreme. Naravno, sve to u najkraćem roku i po najpovoljnijoj ceni i uslovima plaćanja. U našoj školi može se polagati i prva pomoć za vozače, u saradnji sa ovlašćenim ustanovama.

Za sada, vršimo obuku vozača B kategorije, tome smo posvećeni, a planiramo i uvođenje novih kategorija. Trudimo se da obuka, kako teorijska tako i praktična, budu na najvišem mogućem nivou, i to na svakom času obuke i da se maksimalno posvetimo svakom kandidatu. O tome govore naši rezultati i visoka prolaznost na ispitima i naši zadovoljni „lavovi“, koji nas preporučuju i šalju svoje drugare na polaganje.

Kvalitet i efikasnost

Iskustvo predavača i instruktora u auto školi "Lav", koji „znaju znanje dati“, pomaže vam da brzo i lako prođete kroz proces obuke i položite vozački ispit. Ljubaznost i prijateljski odnos se podrazumevaju i to je prvo što ćete pronaći u našoj auto školi.

Visoki procenat prolaznosti na ispitima rezultat je temeljnog rada sa kandidatima. Pre nego što odaberete auto-školu koju ćete upisati, predlažemo da pitate svoje prijatelje i poznanike koji su se obučavali kod nas o tome kako obuka izgleda, odnosno, šta treba da očekujete za uloženi novac.

Auto škola "Lav" nudi visok nivo usluge, shodno ceni obuke u poređenju sa konkurentskom ponudom. Nudimo svu stručnu i tehničku podršku, povoljne cene i različite pogodnosti pri plaćanju. Naš cilj je kvalitetna i efikasna obuka budučih vozača, kako bismo opravdali poverenje kandidata koji se upišu.

Idealna lokacija za obuku vozača početnika

Kako bi kandidatima omogućili bezbedan početak obuke, bez stresa i gužve, pažljivo smo birali lokaciju auto škole Lav.
 
Naša auto škola smeštena je u mirnom kvartu, u blizini glavne autobuske stanice dostupne svima iz okolnih mesta, bez saobraćajne gužve.  To je posebno važno za početnike, jer omogućava da se fokusiraju na usvajanje veštine vožnje, bez ometanja zbog intenzivnog saobraćaja.
 
Takođe imamo prostrano parkiralište i adekvatan prostor za vežbanje tehnike vožnje, kao i svih radnji i postupanja u saobraćaju.
 
NAJVEĆI BROJ KANDIDATA SE UPISAO U NAŠU AUTO ŠKOLU PUTEM PREPORUKE,
TO JE DOKAZ KVALITETA I POVERENJA U NAŠU AUTO ŠKOLU


Anketiranjem kandidata saznali smo da je odlična prolaznost na ispitima zaslužna za veliko zadovoljstvo kandidata.
ODLIČNA PROLAZNOST NA ISPITIMA u brojkama izgleda ovako:
Prolaznost na teorijskom ispitu iz prvog pokušaja

Prolaznost na praktičnom ispitu iz prvog pokušaja

Pogledajte šta naši polaznici misle i kažu o nama...